Με παιδικές φωνές, πολλά χρώματα και πολλά χαμόγελα που πλημμύρισαν τις φιλόξενες εγκαταστάσεις του ΓΑΣ Σβορώνου και με ζωγραφισμένη τη χαρά στα πρόσωπά τους οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομών του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ήταν παρόν στο ραντεβού το Σάββατο και την Κυριακή 12/5 και 13/5 αντίστοιχα.

Κάτω από το βλέμμα των πολυάριθμων θεατών και γονέων οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές του ΠΙΕΡΙΚΟΥ παρουσίασαν αξιόλογο ποδόσφαιρο προσφέροντας συγκίνηση και θαυμασμό υπό την επίβλεψη του προπονητή τους Νίκο Τσαγκαλίδη.

Οι ποδοσφαιριστές έλαβαν τους επαίνους από τους διοργανωτές για την ενεργή και φιλότιμη συμμετοχή τους για το διήμερο, ακολουθώντας τη φιλοσοφία του συλλόγου και προωθώντας με τον καλύτερο και πιο ευχάριστο τρόπο το «ευ αγωνίζεσθαι», τον σεβασμό, το ήθος και την ομαδικότητα.

Οι ποδοσφαιριστές του τμήματος προτζούνιορ και μπαμπίνι αγωνίστηκαν το Σάββατο υπό την επίβλεψη του προπονητή Νίκου Τσαγκαλίδη, ενώ την Κυριακή αγωνίστηκε κανονικά το τμήμα τζούνιορ υπό την επίβλεψη του κ. Ποιμενίδη μιας και ο προπονητής του ΠΙΕΡΙΚΟΥ Νίκος Τσαγκαλίδης  απουσίαζε δικαιολογημένα λόγω συμμετοχής του στην Σχολή  Ανανέωσης Ταυτοτήτων Προπονητών επιπέδου UEFA στην ΕΠΣ Πιερίας.

Για μια ακόμη φορά νίκησε το ποδόσφαιρο των μικρών ηλικιών. Τέτοιου είδους διοργανώσεις προάγουν την αθλητική κουλτούρα που διακατέχει τις ομάδες όλων των Ακαδημιών. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία το σωματείο του ΓΑΣ Σβορώνου και όλες τις ομάδες με τις οποίες αγωνιστήκαμε, καθώς και τους διαιτητές της ΕΠΣ Πιερίας.

Σας συγχαίρουμε θερμά για την αξιέπαινη και φιλότιμη προσπάθεια.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

One Response Comment

 • pierikos  20 Ιουνίου 2018 at 10:25

  ΦΥΓΕΤΕ, ΦΥΓΕΤΕ.
  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ.
  ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΟΛΙΤΗ.
  Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ 1987.
  ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΗΣΟΥΝ Ο Κ.Π. ΤΟΥ
  2014- 2018.
  ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΑ ΣΠΟΡ, ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ,
  ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΟ ΚΑΦΕ ΒΕΝΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ
  ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΜΑΣ. ΟΥΤΕ ΑΠΕΞΩ.
  ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΝΤΟ ( ΣΤΟΥ ΒΛΑΚΑ). ΟΥΤΕ ΑΠΕΞΩ.
  ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΜΑΣ, ΑΝΝΑ ΚΟΡΑΚΑΚΗ
  ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ.
  ΑΠΟΦΑΣΗ E.U. ( ΛΙΣΣΑΒΩΝΑ 1992), ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.
  ΦΥΓΕΤΕ
  ΖΗΤΩ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ!

  Απάντηση

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.