Δείπνο παρέθεσε στην αποστολή του ΠΙΕΡΙΚΟΥ την Πέμπτη το βράδυ η γνωστή Ψαροταβέρνα – Εστιατόριο «Μπάμπης & Μπάμπης» του ιδιοκτήτη Σκαπαρδώνη & Σια, που βρίσκεται στην Παραλία της Κατερίνης (Ολύμπου 32). Παρόντες ήταν όλοι οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο και μέλη της διοίκησης. Σύσσωμη η «μελανόλευκη» οικογένεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ είχε την ευκαιρία  το βράδυ της Πέμπτης να χαλαρώσει λίγο πριν από τον κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος  και να γευτεί το όμορφο, ποικίλο και πλούσιο δείπνο που πρόσφερε η επιχείρηση  στην αποστολή μας.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φιλικό, ευχάριστο, χαρούμενο και πάνω απ΄ όλα οικογενειακό, στοιχεία που υπάρχουν και κυριαρχούν αυτή την στιγμή στην ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

Ήταν μια πολύ όμορφη και ζεστή βραδιά, μέσα σε εξαίρετο περιβάλλον με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν ιδιαίτερα ευδιάθετοι. Όλοι έδωσαν την υπόσχεση για το καλύτερο να ξαναβρεί ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ τον καλό του εαυτό.

Η διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί θερμά και εγκάρδια την Ψαροταβέρνα «Μπάμπης & Μπάμπης» του Σκαπαρδώνη & Σια συμπολίτη μας για την ευγενή προσφορά του προς ολόκληρη την «μελανόλευκη» οικογένεια της ομάδας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η αξιέπαινη αυτή πράξη σας  έχει διπλό νόημα και αξία, δεδομένης της οικονομικής κρίσης που έχει επηρεάσει την κοινωνία και τον αθλητισμό, αλλά φανερώνει ταυτόχρονα και την αμέριστη αγάπη και ενδιαφέρον για την ιστορική ομάδα της πόλης μας τον ΠΙΕΡΙΚΟ, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι ακόμη διακρίνονται άνθρωποι με αθλητικό πνεύμα και ήθος.

Σας ευχαριστούμε.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

No Comment

Comments are closed.